Papara Hesap Silme


Papara Hesap Silme, Hesap Kapama Nasıl Yapılır ? 

Papara hesap silme ve kapatma nasıl yapılır bunu kısaca anlatmaya çalışalım. Öncelikle FinTech alanında faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir elektronik para kuruluşu olup, 2016 yılında BDDK dan yetkili lisans alarak aynı yılın Ağustos ayında faaliyetlerine başlamıştır.


Papara Hesap Silme linki

Papara hesap silme linki aradığımızda bunun olmadığını görmekteyiz. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından denetlenen bir kurum olmasından dolayı sosyal medya hesapları gibi üyelik açma yada kapatma prosedürü bulunmamaktadır. 


Papara Hesap Kapatma Mail 

Papara hesap kapatma mail yoluyla gerçekleştirilir mi ? maalesef hesap silme talepleri mail yoluyla da alınmamaktadır. Mail yolunda işlemler yada diğer konularda talep maili gönderebilirsiniz.

Papara Hesap Silme

Papara hesap silme işlemi online yollardan yapılamadığından dolayı, hesabınızı kapatmak için kayıtlı cep telefonu üzerinde para çağrı merkezini arayarak hesabının kapatılmasını talep etmeniz gerekiyor. Eğer hesabınızda para var ise kapatılmadan önce paranın banka hesabınıza aktarımı yada harcanması gerekmektedir. Aksi takdirde hesabınız kapatılamıyor.


Papara İletişim Bilgileri

Telefon numarası 0850 340 0 340
E-posta adresi destek@papara.com
Genel Müdürlük 0850 340 03 50
Adres: Hacı Bayram Mah. İstiklal Cad. No: 10 06050 Ulus Altındağ Ankara
0312 507 50 00


Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :