Shutterstock Hesap Silme


150 den fazla ülkede 21 farklı dilde yayın yapan Shutterstock, mükemmel içeriği ve yenilikçi araçları tek bir platformda sunarak her türlü arka plandan kreatif profesyonellere ve her ölçekten işletmelere en iyi işlerini üretmeleri için yardımcı olan bir sitedir. Peki Shutterstock hesap silme nasıl yapılır?

Milyonlarca kullanıcıya hizmet veren sitede hesaplarını silmek isteyenler Shutterstock Hesap Silme işleminin nasıl yapıldığını merak etmektedir. Hesabınızı kapatma ve sonrasında belirli kısıtlamalar hakkında bilgi edinin. Shutterstock hesabıyla gelen avantajları bir kenara bırakıp, hesabınızı iptal ederek tamamen kaldırmak istiyorsanız ve aktif bir planınız yoksa, hesabınızdaki profil sayfanızda yer alan hesabı sil yazısı altındaki talimatları takip ederek hesabınızı silmeye başlayabilirsiniz. Bu yapmadan önce bazı önemli bilgileri hatırlamada fayda var;

Aktif plana sahip hesaplar plan geçerliliği sona erene kadar hesaplarını kapatamazlar. Mevcut planınızla ilgili yardım almak destek almanız gerekmektedir.Daha önceden Shutterstock’tan lisanslandırılmış içeriğiniz varsa, hesabınız silindikten sonra bile lisans geçmişiyle ilgili bazı verileri yasal olarak saklanmak zorundadır. Hesabınızın silinmesi üzerine kalan indirmelerin yanı sıra lisans geçmişinize de erişimi kaybedeceğinizi lütfen unutmayın. Veri saklama politikalarımız veya süreçlerimiz hakkında sorunuz varsa lütfen privacy@shutterstock.com adresinden veri koruma görevlisine ulaşın, 30 gün içinde size dönüş yapılacaktır.


Shutterstock Hesap Silme Nasıl Yapılır ?

- Öncelikle Shutterstock hesabınıza giriş yapınız ve Profil simgesine tıklayınız.






- Daha sonra Hesap Ayrıntılarına tıklayınız.


- Profil sayfasına geldiğinizde sayfanın en altında yer alan Hesabımı Sil linkine tıklayınız. 





- Son olarak sizden hesabınızın silmesi için yaptığınız talebin onaylanması istenir. Buraya kadar fikrinizi değiştirmediyseniz hesabınız kalıcı olarak silinir.














Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :