Twitter Hesap Silme


Sizde twitter hesap silme işlemini gerçekleştirmek ve kullanıcı sayısının milyonları bulunduğu dünyanın en çok kullanılan sosyal iletişim ağlarından ayrılmak istiyorsanız hesabı silme olarak aşağıdaki bilgilendirme işinize yarayacaktır.

Gün geçtikçe artan kullanıcı sayısının yanında yaşanan sorunlar kaşısın da hesabını iptal etmek isteyen binlerce kişiden birisisiniz. Ele geçirilen, spam hesaplar, vs. gibi sorunlarla karşılaşan üyeler soluğu twitter destek hattında almaktadır.Aşağıda detayları verilen işlem ile twitter hesap silme işleminin nasıl yapıldığını kısaca anlatmaya çalıştım. Umarım istifade edersiniz. Direk olarak twitter hesabınızı silmek istiyorsanız aşağıda linke tıklayarak kolayca silebilirsiniz.



Twitter Hesap Silme Linki: 

https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation


Hesabını devre dışı bırakmadan önce dikkat etmek gerekenler:
  • Kullanıcı veriniz yalnızca 30 gün için saklanır ve bu sürenin sonunda kalıcı olarak silinir. Twitter Hesap Silme işlemini yaptıkdan sonra 30 gün içinde giriş yaparak hesabını tekrar etkinleştirebilirsiniz.
  • Kullanıcı adını veya Twitter adresini değiştirmek için hesabını devre dışı bırakmana gerek yok. Ayarlar sayfasından değiştirebilirsin. Tüm @yanıtlar ve takipçiler değişmeden kalacaktır.
  • Eğer bu hesabın kullanıcı adını veya e-posta adresini başka bir Twitter hesabında kullanmak istersen, hesabını devre dışı bırakmadan önce bu bilgileri değiştir. Kullanıcı verileri kalıcı olarak silinene dek bu bilgiler kullanılamayacaktır.
  • Hesabın birkaç dakika içinde Twitter'dan kaldırılmış olacak, ancak kimi içerikler devre dışı bırakma işleminden birkaç gün sonrasına kadar twitter.com üzerinde görünür olabilir.
  • Google gibi arama motorları tarafından oluşturulan içerik üzerinde twitter hiçbir kontrolü bulunmamaktadır.


Twitter Hesap Silme Resimli Anlatım

Bu bilgileri okuduktan sonra eğer onaylıyorsanız hesabımı devre dışı bırak butonuna tıklayarak hesabınızı geri dönüşü mümkün olmayacak şekilde kapatma işlemini gerçekleştirmiş olursunuz.

Not: Burada yazlan bilgiler internette aratılan twitter hesap silme arama sonucun da elde edilen bilgileri içermektedir.Hesabı silmek için her kullanıcının kendisi tarafından hesap silme başvurusunda bulunması gerekmektedir.







Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :