wattpad hesap silme


Wattpad Nedir ? Wattpad Hesabı Nasıl Silinir ?

Bir hikayeniz mi var ve bunu paylaşmak mı istiyorsunuz, bunun için tasarlanmış Wattpad dünyaca ünlü bir hikaye paylaşma ve keşfetme platformudur. Üyeliğin ücretsiz olması ve arkadaşlık kurmanıza imkan vermesi bir diğer özellikleri arasında.

Tabi tüm sosyal medya hesaplarının karşılaştığı sorunlardan biride üyelik iptalinin nasıl yapılacağı, wattpad hesap silme işlemi için yapılması gereken biraz dikkali bir şekilde profil sayfasına bakmak olacaktır.Çünkü üyelikten çıkmanızı istemeyen wattpad hesap silme butonunu da biraz kuytuya gömmüş durumda. 



Wattpad Hesabı Nasıl Silinir


Gelelim wattpad hesabı silme işlemine; Öncelikle siteye giriş yapmanız gerekmektedir.






Daha sonra sağ üst köşede bulunan profil bölümüne tıklayarak "Ayarlar" sayfasına geçmemiz gerekiyor.Ayarlar bölümü açıldıktan sonra sayfanın sağ altına doğru bakarsanız "wattpad hesabı kapat"  linkini göreceksiniz.Bu linke tıkladıktan sonra hesap silme sayfasına yönlendirileceksiniz.









Hesap silme sayfasında wattpad hesabınızı neden silmek istediğinizi belirteceğiniz bir alan bulunmaktadır.Burada karşınıza bazı sorular çıkacak bunlardan birini seçebilir yada diğer kutucuğunu seçebilirsiniz.Kısa bir açıklama yazdıktan sonra "Evet Eminim Lütfen Hesabımı Kapatın" kutucuğunu işaretliyoruz. Sonra olarak da güvenlik gereği şifrenizi tekrar yazmanız istenecektir. Şifrenizi yazıp "Hesabı Kapat" butonuna bastığınız da artık geri dönüşü olmayacak bir şekilde hesabınız silinmiştir. Önemli bir uyarıda bulunmak gerekirse Eğer Hesabınızı Kapatırsanız Aynı Kullanıcı Adı veya E-posta ile tekrar üye olabilirsiniz.




Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :