instagram dondurma


Sizde instagram hesabını dondurma veya geçici olarak kapatma gibi işlemleri yapmak isten kullanıcı iseniz edinilen son bilgiler dahilinde instagram dondurma nasıl yapılır açıklamaya çalışalım. Instagram hesabınızı kalıcı silmek istediğinizde o hesabı tekrar kullanmanız mümkün değil, içerisinde paylaştığınız resimler bilgiler silinmektedir. Bu yüzden daha sonradan tekrar kullanmak isterseniz hesabınızı dondurmak en akıllıca yollardan biri olacaktır.
Ayrıca eğer hesabınızı dondurmak yerine tamamen silmek istiyorsanız instagram hesap silme bağlantısına tıklayarak nasıl sileceğinizi öğrenebilirsiniz. Üyeliğinizi geçici olarak belli bir süre kapatmak ve daha sonra yeniden aktif hale getirmek istiyorsanız aşağıda yer alan link yardımıyla instagram dordurma sayfasına yönlenerek işleme başlayabilirsiniz.

instagram dondurma sayfası : https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/

Yukarıdaki bağlantıyı tıkladığınızda hesabınızla oturum açmanız gerekecektir. Daha önce giriş yapmış iseniz sayfa otomatik olarak yönlenecektir.Burada instagram hesap dondurma sayfasında hesabınızı dondurma nedenlerinden birini seçerek işleme devam edebilirsiniz.


instagram dondurma nedenleri;

- Gizlilikle ile ilgili endişelerim var 
- Kullanımı zor buluyorum 
- Bir süre ara vermek istiyorum 
- Başka bir hesabım var. 
- Çok fazla zamanımı alıyor 
- Takip edecek kişiler bulamıyorum 
- Diğer bir neden

Yukarıdaki seçeneklerden size uygun olanı seçtikten sonra bu hesabın sahibi olup olmadığınızı anlamak için şifrenizi tekrar girmeniz istenecektir.Mevcut instagram şifrenizi girdikten sonra " Hesabı geçiçi olarak kapat" butonuna tıklayarak işleme devam edebilirsiniz. Daha sonra instagram hesabının geçici olarak dondurulduğunu ifade eden bir yazı çıkacak karşımıza. Artık hesabınız geçici bir süre devre dışı bırakılmıştır. 




Hatırlatma !
Hesap dondurma işleminden sonra tekrar giriş yaptığınız hesabınız otomatik olarak yeniden açılacaktır. Fakat hesabınızı kapattıktan sonra 24 saat geçmeden yeniden aktif edemezsiniz. Açmaya çalıştığınızda yanlış şifre hatası verecektir. Ayrıca bilgisayar üzerinden oturum açma yerine instagram hesabı dondurduktan sonra telefon üzerinden giriş yapmalısınız,  giriş yaptıktan sonra tüm resimleriniz hemen gözükmeyebilir, 24 ile 48 saat içerisinde tüm paylaşımlarınız tekrar aktif olacaktır. 

Bu yazımızda instagram dondurma, geçiçi olarak hesap kapatma, instagram hesabı dondurma konusunda yardıma ihtiyaç duyanlar kullanıcılar için bilgi vermeye çalıştım. Sorularınız ilgili olarak aşağıdaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz.Hepinizi iyi günler diler, sanal arkadaşlıktan gerçek arkadaşlığı tekrar dönmeniz umuduyla...
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :