facebook şifremi unuttum


Facebook'a nadir girenlerin en büyük sorunlarından biride facebook şifremi unuttum seçeneğini çok sık kullanmalarıdır. Unutkanlık sadece sizin sorununuz değil, günde binlerce kişi facebook şifresini unutmakta ve bu soruyu sormaktadır.


Facebook Şifremi Unuttum, Nasıl Değiştiririm?
Öncelikle facebook şifresini unutanlar yenilemek için facebook üyeliğinizi yaptığınız zamanki e-posta, telefon, kullanıcı adı yada ad soyad bilgilerinizden birini mutlaka hatırlamanız gerekmektedir.Öncelikle Facebook sayfasına giriş yapamıyorsanız ve daha sonra sağ üst köşede bulunan "Şifremi Unuttun" seçeneğine tıklayın. Hesabınıza kayıtlı olan e-posta adresi, telefon numarası, tam ad veya kullanıcı adını girdikten sonra ara'ya tıklayın ve ekrandaki talimatları izleyin.Burada e-posta adresiniz gözükecektir.


Bu ekranda eğer facebook profilinizde kayıt cep telefonu numaranız var ise yeni şifreniz cep telefonunuza kısa mesaj yoluyla da gelecektir.


Profilinizde cep telefonu kayıtlı değil ve hatta kayıtlı olduğunuz mail adresinizi de hatırlamıyorsunuz, o zaman adınızı ve soy adınızı yazarak arama yapmalısınız. Karşınıza aynı adı kullanan kişiler gelecektir.Bunların arasından kendinizi bulun ve "Bu Hesap Benim" bölümünü tıklayınız.Karşınıza mail adresi onay butonu yada cep telefonu onay butonu gelecektir.Onayladıktan sonra yeni facebook şifresi belirleyebilirsiniz.

Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :