aliexpress hesap silme


Aliexpress hesap silme işlemi nasıl yapılmaktadır ? Öncelikle kısaca Aliexpress alıveeriş sitesini tanımlamak gerekirse; Çin'den yayın yapan ve dünyaca ünlü Asya'nın en büyük perakende satış yapan online alışveriş sitesi olan Aliexpress de dilediğiniz ürünleri dilediğiniz satıcıdan en uygun fiyatla ve ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz.

Bu kısa tanıtımdan sonra gelelim hesap kapatya; Aliexpress sitesine üye olurken kullanılan yöntemler arasında facebook ile bağlantı seçeneği ve mail ile abonelik seçeneği bulunmaktadır.Burada dikkat etmeniz gereken eğer facebook ile üye olduysanız hesabınızı sildikten sonra mutlaka facebook profilinizde yer alan uygulama ayarlarından aliexpress sayfasını kaldırmanız gerektiğidir.Aksi takdir de üyeliğiniz devam etmekle birlikte facebok adınıza paylaşımlarda da bulunabilir.Gelelim hesabınızı nasıl sileceğinize; Aşağıdaki resimler yardımıyla işlemleri sırasıyla yapalım.


  • Öncelikle Aliexpress profil sayfamıza geliyoruz.Resimde de gördüğünüz gibi burada yer alan Edit Member Profile sayfasına tıklıyoruz.



  • Daha sonra profiliniz ile ilgili bilgileri inceledikten sonra sağ kısımda bulunan "Deavtivate Account" kısmına tıklayarak Hesap Silme isteğinizi Aliexpress' iletiyoruz.


  • Son olarak karşınıza çıkan Aliexpress hesabınızı neden sildiğinizi belirten bölümde size uygun olan kutucuğu işaretleyerek silme işlemini sonlandırıyoruz.



Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

4 yorum :