facebook arama geçmişi silme

Tüm Dünya da en çok ziyaret edilen sosyal medya sitesi olan Facebook, pek çok üyesinin canını sıkan bir özelliği bulunmakta. Facebook, kullanıcılarının yapmış oldukları tüm arama işlemlerini arka planda kayıt altına alınmaktadır. Peki facebook arama geçmişi nasıl temizlenir ? Gelin bunu kolay yoldan nasıl yapabilirsiniz öğrenelim.


Aslında paratik gibi görünse de ve tekrar eden aramalarınız da kolaylık sağlasa da, sizin haricinizde diğer kişilerin aramalarınızı görme ihtimali söz konusun oluca Facebook nu uygulaması, facebook üyelerinin canını sıkan bir durum olarak karşımıza çıkmaktadır.

Tabi ki kayıt altına alınan arama geçmişinin de silebilmemiz mümkün. facebook arama geçmişi silme işlemini dilerseniz aşağıda buluna resimli anlatımlar yardımıyla kolayca yapalım.



Öncelikle facebook profilimize giriş yapıyoruz.Daha sonra arama yaptığınız bölümün hemen sağında beliren "Düzenle" kısmına tıklıyoruz.Burada "Arama kayıtlarını sil" butonuna tıkladığımızda facebook arama geçmişini silme işlemini tamamlamış oluyoruz.Aşağıdaki resmi incelediğinizde menülerin yerini daha iyi anlamış olacaksınız. 










Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :