aleviolsun.com üyelik iptali

Gün geçmiyor ki  yeni bir arkadaşlık sitesi online yayın hayatına başlamasın ! İşte bunlardan bir tanesi daha aleviolsun.com ! adından da anlaşılacağı gibi Türkiye'de yada Dünyada alevi kültürünü benimseyen insanları buluşturma amacı ile yayın hayatına başlayan sitenin üyelik iptali işlemlerini gerçekleştirmek için yapılması gerekenleri kısaca anlatalım.

aleviolsun.com üyelik iptali yapmadan önce yapmanız gerekenler sıralamak gerekirse; Aleviolsun.com'a  kredi kartı ve mobil ödeme ile gold üye olan üyelerin abonelikleri her ay otomatik olarak yenilenir. aleviolsun üyelik iptali gerçekleştirseniz bile her ay hesabınızdan para kesilir. 



Peki aleviolsun.com hesap silme işlemleri nasıl yapılır ? 

KREDİ KARTI ABONELİK İPTALİ: Kredi kartınızdan aboneliği iptal etmek için öncelikle internet bankacılığı kullanıyorsanız ödeme yaptığınız karta ait banka hesabınıza girip abonelikleri iptal edebilirsiniz, Bunlar size zor geliyorsa aleviolsun müşteri hizmetlerine kredi kartı üzerinde yer alan isim soy (kesinlikle kredi kartı numarasını yazmayınız) yazarak aleviolsun@gmail.com e-mail göndermeniz gerekecektir. 

MOBİL ÖDEME ABONE İPTALİ : Mobil ödeme ile aleviolsun gold üye olanlar cep telefonlarının sms kısmına İPTAL yazıp 7979 göndermeleri gerekmektedir. Havale ile ödeme yapanların her hangi bir şey yapmalarına gerek yoktur. 

Bunları yaptıktan sonra üyelik iptalini gerçekleştirebilirsiniz. Üyelik İptali üye girişi yaptıkdan sonra Profil bilgisi bölümün en altında yer alan "Üyelik İptali" linkine tıklamanız yeterli olacaktır. 

Aleviolsun Üyelik İptali Linki : http://www.aleviolsun.com/uyelikiptal.php linki
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :