instagram repost nasıl yapılır

Her yaşta insanın kullandığı en popüler sosyal medya araçlarından biri olan instagram repost nasıl yapılır en pratik yoldan sizlere anlatmaya çalışalım.  Facebook kullananlar "Paylaş" işlemini bilirler yada Twitter’da kullanıcılarının sıklıkla yaptığı "Retweet"  işte bunlara benzer bir işlem olan ve instagramda yeni kullanılmaya başlayan "Repost" adıyla karşımıza çıkmaktadır. Instagram Repost işleminde bir başkasının çekmiş olduğu fotoğrafını paylaşırsınız. Instagram Repost işlemi için instagramın resmi uygulaması olan "Repost For Instagram" kullanarak bu işlemi çok kısa sürede yapabilirsiniz.

Repost uygulamasını kullanmak son derece basit olasa bu işlemi yapmak bazen canınızı sıkabilir.Çünkü diğer sosyal medya uygulamalarında bu işlem bir kaç saniyede biterken instagramda bir uygulama indirmek ve bir kaç ekrana birden giriş yapmak gerekmektedir.Bu kadar basit bir işlemin neden bu kadar zorlaştırıldığını anlamak gerçekten mümkün değil. Neyse gelelim instagram repost uygulasının nasıl kullanılacağına, dilerseniz bu işlemi aşağıdaki resimler aracılığı daha anlaşır bir şekilde anlatım.

Öncelikle aşağıdaki seçeneklerden size uygun olan uygulamayı indirelim.

 ANDROID IOS


 Instagram Repost uygulamasının yükledikten sonra karşınıza aşağıdaki gibi ekran görüntüsü çıkacaktır.

Repost uygulamasını yükledikten sonra profil sayfanız ekrana gelecek ve alt kısımda instagram'da beğendiğiniz yada önerilen fotoğrafları göreceksiniz. Bunlardan dilediğinize tıklayınızç


Resme tıkladıktan sonra resmin sağ alt kısmında görülen "Repost" butonuna basınız. 


Resport seçeneğini tıkladıktan sonra; burada dilerseniz bir kaç ayar yapabilirsiniz, resmin kime ait olduğu göster alanın resimde nerede duracağını ve arka plan renğini değiştirebilirsiniz.Ayrıca Pro üyelik satın alarak da resimin kime ait olduğunu gizleye de bilirsiniz.


Son olarak "Repost" dedikten sonra :) artık resmi instagram hesabınızda açabilirsiniz.Dilerseniz burada da (zarten nasıl yapıldığını biliyorsunuz) resmin görüntü ayarlarını değiştirdikten sonra instagram da resmi paylaşabilirsiniz. 





Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :