twitter kullanıcı adı değiştirme

Twitter ! artık yaşamın bir parçası olan sosyal medya araçları her geçen gün yeni özellikleriyle karşımıza çıkıyor. Peki bu özelliklerinde haberdar mıyız ve bunları etkili kullanıyor muyuz. Sosyal medyanın en önde kuruluşlarından olan twitter da sürekli aynı kullanıcı adı ile tweet atmaktan sıkıldıysanız twitter kullanıcı adı değiştirme özelliğini kullanarak dilediğiniz kullanıcı adı ile twitter kullanmaya devam edebilirsiniz.

Twitter kullanıcı adı değiştirmek öyle sanıldığı gibi zor değil ! Birkaç adımda kullanıcı adını nasıl değiştirebileceğinizi anlatmaya çalışalım.

Öncellikle Twitter Giriş adresine giderek kullanıcı adı ve şifrenizle twitter'a girelim. Daha sonra sağ üst kısımda yer alan profil resminize tıklayarak açılan menüdem "Ayarlar" bölümüne gidelim.



Açılacak olan twitter ayarlar sayfanın üsttünde yeralan kullanıcı adınızın gözüktüğü bölüme yeni twitter kullanıcı adınızı yazınız. Daha sonra ayarlar sayfasının alt tarafında bulunan " Değişiklikleri Kaydet" butonuna tıklayarak twitter kullacı adı değiştirme işleminizi kaydediniz.


Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :