hotmail hesabı aç


Hotmail outlook arayüzüne geçtikten ve skype'yi ile piyasadaki gücünü koruyor. Peki hotmail hesabı nasıl açılır ve kullanmanın avantajları nedir ? Hotmail giriş ve üyelik gayet kolay fakat sizde yeni kullanıcı iseniz; yandaki giriş butonuna tıklayarak live.com üzerinde hotmail adresi alabilir ve hotmail kullanmaya başlayabilirsiniz.


Kayıt işlemleri için ücretsiz kaydol sayfasından sizden istenen kişisel bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Almak istediğiniz mail adresi daha önce alınmadıysa işleminiz kısa sürede bitmiş olacaktır. Burada dikkat etmeniz gereken "gizli soru" ve "yanıtlar" kısmıdır.Çünkü şifrenizi unutmanız halinde bu sorular ile tekrar şifre alabilirsiniz.Cep telefonunuzu tanımlamanız şifre ve güvenlik işlemlerinde işinize yarayacaktır.





Hotmail'e giriş yaptıysanız artık hem gelen maillerinizi görüntüleyebilir hem de mail göndermeye başlayabilirsiniz. Hotmail.com'dan hesap açma işlemleri bu kadar basit. Microsoft messenger kullanımının yaygın olduğu dönemlerde üyelerin "msn adresi" dediğinde hotmail adresine kayıt yaptırıyorlardı. Zamanla kaybolan msn ile artık hotmail üyelik işlemleride azalmaya başladı.Artık Msn Kaydol cümlesini de duymaz olduk.

Hotmail hesabı aç paneline giriş yaptığınız da karşınıza Outlook.com'un online mail sistemi ile karşılaşacaksınız.Panel kullanımı sade ve basit bir şekilde tasarlanmıştır.İlk göze çarpan Microsoft tarafından tasarlandığının göstergesi olan grafik tasarımlarıdır.



Sol üst köşede bulunan simgeye tıkladığınızda karşınıza bir pencere çıkacaktır. Burada yer alan özellikleri etkin olarak kullanırsanız işlerinizi gerçek anlamda rahatlatacaktır.Normalde lisansla satın alınabilen Excel-Power Point,Word gibi yazılımları burada online olarak kullanabilir, dosyalar oluşturabilir ve kayıt edebilirsiniz.Artık Tüm word ve excel dosyalarınız yanınızda ve güvenli bir depoda olacaktır.Bu bölümde sizler için hazırlanmış hazır şablonları kullanarak dokümanlarınızı hazırlayabilirsiniz.Ayrıca cep telefonunuza outlook tanımlayarak maillerinize anında ulaşabilirsiniz.

Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

3 yorum :