minecraft indir ücretsiz

Minecraft, oyun içersin de kullanmanız için hazırlanan küplerle çeşitli tasarımlar yapmanızı sağlayan iki ve üç boyutlu oynanabilen bir oyun olup, programın ilk sürümleri Markus Notch Persson tarafından yazılmıştır. Daha sonra Mojang şirketi tarafından geliştirilmiştir. Minecraft Oyunu tasarlanırken, Dwarf Fortress, RollerCoaster Tycoon, Dungeon Keeper gibi oyunlarından ilham alınmıştır. Oyun oynarken kayıp dünyaları keşfettiğiniz, canavarlarla mücadele ettiğiniz ve çeşitli gizemleri açığa çıkardığınız bölümler sizleri bekliyor. Oyun içerisinde ki elde edeceğiniz çeşitli araçlarla kendi hayal dünyanızı dilediğiniz gibi inşa edebilirsiniz. 

Microsoft tarafından satın alınan Minecraft oyununun iki farklı türü bulunmaktadır.Biri Minecraft tam sürüm diğeri, tarayıcı üzerinden oynanabilen klasik sürüm dür.Her iki minecraft sürümünde çok oyunculu ve tüm oyun tipleriyle oyun oynanabilmektedir.Minecraft indir işlemini ücretsiz olarak gerçekleştirmek için aşağıdaki indirme linklerini kullanabilirsiniz. 







Klasik Minecraft oyununda, size oyunun sadece inşa için gerekli olan bloklarından sınırsız sayıda sunar ve oyun Tarayıcı ortamında oynanır.

Tam sürüm oyun ise beş farklı tip de karşımıza çıkar; 

Hayatta Kalma: Bu modda hayatta kalmak için yaratıklarla savaşılır, çeşitli eşya ve silah yapılabilir, yaptığınız silahları veya aletleri büyü ile destekleyebilirsiniz. Hayatta kalma modunda bloklar sınırlı sayıdadır.Ancak dünya sonsuzdur.

Zorlayıcı : Hayatta kalma modunda geçerli kurallar burada da vardır.Ancak bu modda herhangi bir şekilde öldüğünüz takdirde dünyanız yok olur ve yeniden sıfırdan başlarsınız. 

Yaratıcı : Oyundaki malzemeleri kullanarak can veya açlık gibi sınırları ve tecrübe seviyesi olmadan kendi tasarımlarınızı oluşturabilirsiniz.Bu modda uçabilir ve her tür bloğu kırabilirsiniz 

Macera : Bu modda bloklar sadece doğru aletlerle kazıla bilir. 

İzleyici : Minecraft 1.8 güncellemesi ile eklenen bir oyun türüdür.Oyuncu dünya ile etkileşimde bulunamaz ve sürekli uçarak olayları izlemenizi sağlar. Mobların üstüne tıkladığınızda mobun dünyayı nasıl gördüğünü göreceksiniz.

















Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :