anadolu jet bilet iptali

Anadolu Jet web sitesi üzerinden yapılan ve sadece iç hat uçuşlarını içeren rezervasyonlara ilişkin anadolu jet bilet iptali işlemleri uçuş saatine kadar yolcu tarafından doğrudan online olarak web sitesi aracılığıyla yapılabilir. İptal işlemleri için Online Bilet Sitesi'nde "Rezervasyonlarım" başlığı altında bulunan İPTAL linkine tıklayarak gerçekleştirilir. 




Login sayfasına gerekli bilgiler girildikten sonra gelen sayfada bulunan “İptal” butonuna tıklandığında, iptal kuralları varsa ceza tutarı görüntülenmekte ve ilgili kuralların kabul edildiğine dair gerekli kutucuk işaretlendikten sonra iptal butonuna tekrar tıklandığında iptal işlemi gerçekleşmektedir.




Web sitesi aracılığıyla yapılan iptal işlemlerinde yolcuya Türk Hava Yolları tarafından bilgi e-postası gönderilmektedir. Uçuşun kalkışından sonra bilet iade işlemleri sadece Türk Hava Yolları Satış Ofisleri'nden ve Çağrı Merkezlerinden yapılacaktır. Satın alınan biletlerde İptal/İade ceza bedeli, bilet ücret kurallarına bağlı olarak bilet bedelinin %100 'ne kadar çıkabilmektedir. Bilet iade işlemleri sadece biletin düzenlendiği ülkede gerçekleşebilir. İnternet üzerinden yapılan ödemelerde, iadesi mümkün olan biletlerin, iade işlemleri sadece bilet satın alma işlemlerinde kullanılan kredi kartına yapılır. Biletleme Servis Ücreti iade edilmeyecek olup, iade işlemlerinde ayrıca servis ücreti bedeli alınmayacaktır. 

Anadolu jet bilet iptali ile ilgili ödenmesi gereken tutar bilgisi ve kurallar için buraya tıklayınız.

AnadoluJet Çağrı Merkezi :
444 2 538 (444 A JET) 
0850 333 2 538
E-Posta: musteri@anadolujet.com

Anadolu Jet Elektronik Biletlerin İptali

Web sitesi aracılığı ile düzenlenmiş olan iç hat uçuşlarını içeren elektronik biletlerin iptal ve iade talepleri ilk uçuşunuzun tarifeli kalkış saatine kadar web sitesi aracılığı ile yapılabilmektedir. İlk uçuştan sonra iptal ve iade işlemleri web sitesi aracılığı ile yapılamaz. Sözkonusu biletlerin değişiklik işlemleri için, seyahatinizin başladığı ülkede bulunan bir THY Satış Ofisine veya Çağrı Merkezine başvurmalısınız. İptali işlemi sırasında Kredi Kartı, fotoğraflı kimlik belgesi (pasaport, nüfus cüzdanı veya ehliyet) bulundurunuz.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :