snapchat hesap silme

Snapchat Nedir ? Nasıl Silinir ?

Snapchat anlık mesajlaşma tarzıyla hızla trend olma yolunda ilerlerken fotoğraf,  video çekip üzerine not ekleyerek kendi arkadaşlarınızla paylaşım yaptığınız sosyal mesajlaşma uygulamasıdır.
Snapchat'in en büyük özelliği paylaşımlarınızı bir ile on saniye arasında görülür olmasıdır.Daha sonra paylaşımlarınız gönderdiğiniz kişide görülemez olur.

Herhangi bir sebepden ötürü Snapchat hesabınızı silmek istiyorsanız Türkiye sunucuları üzerinde sorunla karşılaşabilirsiniz.Çünkü Snapchat Üyeliğinizi uygulamanın içinden yada uygulamayı kaldırarak silemiyorsunuz.


Snapchat Hesap Silme Linki:


https://accounts.snapchat.com/accounts/delete_account

Snapchat Nasıl Silinir ?

29/11/2015
Snapchat hesap silme yapılan son güncelleme ile daha kolay hale gelmiştir.Yukarıda bulunan link yardımıyla gideceğiniz sayfada tek yapmanız gereken kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek hesabınızı kapatmak.





29/10/2014 - Snapchat Hesap Silme işlemi için öncelikle Ssnapchat.com’a gitmeniz gerekmektedir. Fakat burada Türkiye sunucularında sorun yaşandığından öncelikle tarayıcınıza ZenMate eklentinizi kurmanızı öneririz. En kolay ve kullanışlı olan tarayıcı da Chorme dur.

- Daha sonra snapchat.com sitesinin alt kısmında bulunana support sekmesine tıklıyoruz.
- Sekmeye tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst köşesinde bulunan sign in bölümüne giriş yapıyoruz.
- Karşınıza çıkan sayfada gerekli bilgileri doldurduktan sonra sisteme giriş yapmış oluyoruz.
- Giriş işlemi başarılı bir şekilde yapıldıktan sonra sol tarafta çıkan sekmelerin en başında bulunan learning the basics bağlantısına tıklıyorsunuz.
- Açılan sayfada çıkan account settings bölümüne giriyorsunuz.
- Daha sonra sayfanın sol alt sıralarına bulunan hesabı sil, (delete an account ) sekmesine tıklıyorsunuz.
-Son olarak çıkan password kutucuğuna şifrenizi girip delete my account (hesabımı sil) butonuna tıklayarak hesap kapama işlemimizi bitiriyoruz.


Snapchat Hesap Silme Resimli Anlatım
















Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

6 yorum :