findeks üyelik iptali

Yeni Finansal Yönetim Platformunuz (!) Sloganıyla gündeme oturan findeks, her ne kadar da ücretsiz üyelikden bahsetse de üye olduktan sonra, yapacağınız işlemler için ücret almaktadır. Klasik kredi notunu her defasında sorgulamak için 4TL ücret talep etmekteler.Findeks ücret tablosu buradan inceleyebilirsiniz.

Bir çoğumuzun tv ekranlarından görüp üye oldukları "findeks" hayal krıklığı yarattı ! İşlemlerin ücretsiz olduğunu düşünen bireysel kullanıcılar, üye olduktan sonra fatura ekranı ile karşı karşıya kalmaktadır.Bu durumdan rahatsız olanlar findeks üyelik iptali işlemini başlatmak istemektedirler. Başlatmak istiyorlar diyorum, çünkü findeks üyelik silme işlemi için şuan herhangi bir interaktif ekran bulunmamaktadır.

Üyelik sözleşmesinin 7.maddesinde aşağıdaki ifade yeralmaktadır.

TARAFLAR, bu sözleşmeyi her zaman diğer tarafa uygun bir şekilde bildirmek kaydıyla feshebilecektir. Fesih bildirimi tarafların yukarıda yer alan e-mail hesaplarına gönderilmek suretiyle de gerçekleştirilebilir.
SAĞLAYICI, fesih bildiriminin kendisine ulaşmasından itibaren en geç 7 gün içerisinde feshin gereğini yerine getirecek ve üyeliği iptal edecektir.

Findeks Üyelik İptali Nasıl Yapılır ?

İnteraktif olarak üyelik iptali gerçekleştirilemediğinden, findeks üyeliğinizi iptal etmek için tek yapmanız gereken 444 4 552 nolu findeks müşteri hizmetlerini aramaktır.Telefon üzerinde iptal işleminizi kısa sürede bitirebilirsiniz.Yada iletisim@findeks.com mail adresinde talebiniz iletebilirsiniz.


Findeks üyelik sırasında dikkat etmenizde yarar olacak hususlar:
Üyelik sırasında bilgilerin doğruluğu kontrol eden sistem sizlerden;
- TC kimlik numaranızı
- Doğum tarihinizi
- Aile sıra numaranızı
- Banka şubesinde kayıtlı "cep telefonu" numaranızın doğruluğunu istemektedir. Burada çok dikkatli olmanızda fayda eğer cep telefonu size ait değilse, tek kullanımlık şifre, önceden kullandığınız fakat iptal edilen ve belkide başka biri tarafından kullanılan hatta gitmiş olabilir.

Hemen endişeye kapılmayın çünkü müşteri hizmetlerinden alınan bilgiye göre mesaj olarak sadece tek kullanımlık şifre gitmektedir.Bunun dışında herhangi bir bilgi üçüncü kişilerin eline ulaşmamaktadır.

Sizlerde kaşılaştığınız sorun ve çözüm yollarını bizimle paylaşabilirsiniz.







 



Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

3 yorum :