Facebook Konuşma Silme

Facebook Konuşma/Sohbet Silme
Facebook üzerinden yapmış olduğunuz konuşma/sohbeti toplu silmek için aşağıda anlatılanları yapmanız yeterli olcaktır.

Günümüz sosyal medyada kullanılan konuşma platformlarının en popüleri olan facebook adeta kullanıcıların birer kimliği haline geldi. Tüm yakın ve uzak çevremiz,akrabalarımız, iş yada yakın arkadaşlarımızla Facebook üzerinden günde defalarca mesajlaştığımız, sesli yada yazılı iletişime geçtiğimiz oluyor. Bunun sonucunda tüm özelimiz ve konuşmamıza dair tüm bilgilerimiz Facebook üzerinde kayıt altına alınmaktadır.

Çoğumuzun haberdar olduğu ve bazende endişe duyduğumuz Facebook hesaplarımızın başkaları tarafından ele geçirilme riski, hiç kuşkusuz alınan tüm önlemlere rağmen devam etmektedir. Hesabımızın kötü niyetli kişilerce elegeçirilmesi sonucunda konuşmalarımız mahremiyeti çok ciddi tehlike altında kalmaktadır. 

Bu sebeple kötü durumlarla karşılaşmamak için Facebook geçmişimizi olabildiği kadar temiz tutmamız ve gizliliğimizi korumamız gerekmektedir. Aşağıda anlatılanları uygulayarak sizlerde toplu bir şekilde facebook konuşma geçmişi silebilirsiniz.



Facebook - Koşuma/Sohbet- Nasıl Silinir ?


Aşağıdaki işlemleri sırasıyla uyguladığınızda konuşma geçmişiniz tamamen silinecektir, aynı kişi ile tsohbet etmeye başladığınızda, konuşma yeniden oluşturulacaktır.



*Facebook hesabınıza giriş yapın ve "Sohbet" simgesine tıklayınız.Daha sonra alt kısımda bulunan "Tümünü Gör" yazısına tıklayın.

*Sol tarafda bulunan menüden konuşma geçmişinizi silmek istediğiniz arkadaşınızı seçiniz.

*Resimde de gördüğünüz üzere sohbet menceresin üzerinde yeralan "İşlemler" butonuna basıp, daha sonra "Konuşmayı Sil"e tıklamanız tereli olacaktır.



 



Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :