ciddiask.com üyelik iptali

Ciddiask.com Üyelik İptali

Ciddiask.com gold üyelik sistemini kullanarak üye toplayan bir arkadaşlık sitesidir.Kredi kartı ile yapılan ödemelerde üyelik süresi sonunda üyelik otomatik olarak yenilenmektedir.Sadece ödeme yaptığınız ay üye oldunuzu düşünmeyin sitem kendini otamatik çalıştımaktadır. 

Üyeler üyelik tarihlerinin bitişinde Gold üyeliklerinin yenilenmesini istemezlerse bunu, “Yardım Talebi” Kısmından Aboneliklerinin sonlandırılması istemek zorundadırlar.



Ciddiask.com Üyelik Sözleşme MaddelerindeN Bazıları

  1.  Profil sayfaları internette herkesin görebileceği açık sayfalardır. Bu profil bilgilerinden dolayı doğacak tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Profilde özel bilgiler olan iletişim bilgileri paylaşımı umuma açık bir şekilde paylaşımı yasaktır. 
  2. Üye profilindeki bulunan içerikten dolayı telif hakkı, ticari ve mülki hakların ihlalinden doğabilecek tüm sorumluluklar üyeye aittir. 
  3. Üyeler arası çıkacak ikili tartışma ve olaylardan sitede bulunan iki üye sorumludur. Gerek görüldüğü takdirde suçlu bulunan üye siteden atılabilir. Üye sanal ortamda çıkan mükaşa sonucu bu işlem için dava açma hakkına sahip olmadığını taahhüt eder. 
  4. Gerek gördüğü takdirde sitede bulunan her türlü veriyi izin almaksızın kayıtları silme ve değiştirme hakkına sahiptir. 
  5. Ciddiask.com Gold üyeliği abonelik sistemi ile çalışır kredi kartı ile yapılan ödemelerde üyelik süresi sonunda üyelik otomatik olarak yenilenir. Üyeler üyelik tarihlerinin bitişinde Gold üyeliklerinin yenilenmesini istemezlerse bunu, "Yardım Talebi" Kısmından Aboneliğini sonlandırabilirler. 
  6. 13. Üye ödemesini yaptığı haftanın veya kullandığı haftaların ücretini kullanımı bitmemiş bile olsa kullanmaya başladığı andan itibaren geri talep edemez. Aboneliğini iptal edildikten sonra sistem gold üyeyi otomatik olarak normal üyeye çevirir. Devamı


Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :