umaykut hesap silme

Umaykut Hesabı Nasıl Silinir,

Umaykut hesap silme işlemi için, yapmanız gereken Umaykut şikayet formunu kullanarak hesap kapama isteğinde bulunmanız. Hesabınızın silinmesi için mutlaka şikayet formunu doldurmuş ve göndermiş olmalı, ayrıca oyundaki kayıtlı e-posta adresinize ulaşabiliyor olmalısınız.

Şikayet formuna gönderilen hesap silme istekleri işleme alınmadan önce oyuncuların kayıtlı e-posta adreslerine bir teyit e-postası gönderilmektedir. Oyuncu, gelen bu e-postayı cevaplayarak hesap silme işleminin kendisi tarafından başlatıldığını teyit etmesi gerekmektedir. Eğer oyuna kayıt olurken kullanımınız da olmayan bir e-posta adresi girdiyseniz, maalesef umaykut hesap silme işleminiz başlamayacaktır.Bu durumda yapmanız gereken, oyun oynamayı bırakmak ve 10 gün içinde hesabınızın kapanmasını beklemek olacaktır.


Önemli Not !
Hesabınız silinmesi için, Umaykut forumuna yada yöneticilere atılan mesajların dikkate alınmadığını hatırlatırız.
Eğer Facebook sunucusu oyuncusu iseniz, hesabınızı sildirmek için tek yapmanız gereken Umaykut uygulamasını (application) profilinizden kaldırmaktır. Uygulamayı kaldırdığınız anda hesabınız otomatik olarak silinir, şikayet formu doldurarak hesap kapatma talebinde bulunmanıza gerek yoktur.




Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :