Tivibu Üyelik İptali

Tivibu Üyelik İptali


TTNET Tivibu üyelik iptali için bugünlerde birçok kişi Tivibunun kapısını çalıyor.Üyeliğini iptal ettirmek isteyenler forumlarda olsun sosyal medyada olsun nasıl aboneliğimizi iptal ettireceğiz şeklinde açılan konuları okuyor ve gerekli işlemleri yapıyor.Firma hakkında "şikayetvar.com da " hali hazırda 2076 şikayet mesajı bulunmaktadır.Şikayetleri %15 ne yakını üyelik işlemleri ile alakalı buradan anlaşılacağı üzere üyelik ve hesap kapatma konusunda firma yeteri kadar şeffaf değil.

Üyelik iptali Nasıl Olur ?
  • Öncelikle ilk yapmamız gereken  444 0 375 TTNET destek hattını arıyoruz. 
  • 6 nolu menüye ve daha sonra da 1.seçeneği seçerek tivibu‘ya giriş yapıyoruz. 
  • Daha sonra 1.seçenekteki üyelik işlemleri kısmına giriyoruz. 
  • Karşımıza çıkan müşteri temsilci hat sahibi olduğumuzu anlamak için kimlik bilgileriyle alakalı bir kaç soru soruyor.. 
  • Daha sonra her zaman ki gibi müşteri temsilcisi Tivibu üyeliğini neden iptal ettirmek istediğimizi soruyor.Burada konuşmayı daha fazla uzatmamak ve müşteri temsilcisinin sizleri yönlendirmesine mani olmak için kesin ve kararlı olmanızı, net cevaplar vererek kısa sürede üyeliğiniz iptal ettirmiş oluyorsunuz.

 Tivibu Şikayetleri


Sözleşmenin üyelik iptali ilgili maddeleri;

VIII. SÖZLEŞMENİN SÜRESİ VE FESHİ
Tivibu Web Paketlerine ilişkin işbu sözleşme belirsiz sürelidir.
TTNET internet aboneliğinizin sona ermesi ya da iptal edilmesi durumunda, Tivibu Web Paketlerini kullanım hakkınız da kendiliğinden son bulacaktır.
Satın aldığınız bu hizmeti TTNET internet aboneliğinizden bağımsız olarak herhangi bir zamanda 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'ni arayarak veya Türk Telekom Ofisleri'ne başvuru ile kimlik doğrulaması yapılması şartıyla sonlandırabilirsiniz.
IX. TÜKETİCİ ŞİKÂYETLERİ ÇÖZÜM MEKANİZMASI
Soru, talep ve şikayetlerinizi yukarıdaki adrese ya da 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri numarasına iletebilirsiniz. Ayrıca, şikâyet ve itirazlarınız konusundaki başvurularınızı, Bakanlıkça her yıl Aralık ayında belirlenen parasal sınırlar dâhilinde ürün veya hizmeti satın aldığınız veya ikametgâhınızın bulunduğu yerdeki Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne veya Tüketici Mahkemesi’ne yapabilirsiniz.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

11 yorum :