Casual Club Üyelik İptali



CaSual club üyelik iptali için yapmanız gereken; ayarlar sayfasında yer alan DURUM bölümünde profil iptaline tıklamak olacaktır. Gerekli onayları verdikten sonra profil bilginiz ve üyeliğiniz iptal edilecektir.

Eğer Vip-Pass aboneliğine sahipsen, profilini iptal etmeden önce aboneliğinin iptali için başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

İnternette kredi karti aracılığıyla gerçekleşen abonelik alımı (üç aylık, altı aylık veya yıllık) ön uyarı verilmezse otomatik olarak ilk alımda seçilen dönem sürecinde yenilenir.

Eğer kullanıcı aboneliğini yenilemek istemiyorsa aşağıda belirtilen süreler içinde şu numaraya faks göndermek zorundadir: +41 91 6046509:

Abonelik iptali için de belirtilen sürelere uyulması zorunludur;



  • -günlük aboneliklerde aboneliğin bitiminden 48 saat önce;
  • -15 günlük aboneliklerde, aboneliğin bitiminden 5 gün önce;
  • -Üç aylık abonelik durumunda aboneliğin bitim tarihinden 15 gün önce;
  • -Altı aylık abonelik durumunda aboneliğin bitim tarihinden 30 gün önce;
  • -Yıllık abonelik durumunda aboneliğin bitim tarihinden 60 gün önce.


7 veya 15 günlük promosyon paketleri, üye tarafından yukarıda belirtilen koşullarda iptal edilmezlerse, 3 aylık paket şeklinde otomatik olarak yenilenecekdir.


Eğer herhangi bir sebepten dolayı CASUAL CLUB (aşağıda belirtilen şartlar dahilinde üye aboneliğini iptal etmemişse) belirtilen aboneliklerden birini yenilemede başarılı olamazsa, abonelik süresi boyunca ''aylık tutar'' olan tutarı almak için işleme devam edecektir. ''Aylık tutar'' seçilen abonelikler bölümünde görünülür olup, toplam abonelik tutarının ay sayısına bölünmesinden oluşur (örnek: 6 aylık abonelik için toplam abonelik tutarının altıya bölünmesinden oluşur). Lütfen dikkate alın ki bu durumda rumuz, şifre ve e-posta adresinin beyan edilmesi gerekmektedir aksi halde başvuruyu kimin yaptığı belirlenemez ve aboneliğiniz iptal edilemez. Bu durumda kullanıcı CASUAL CLUB'ın aboneliğini - ilk alım sırasında seçilen ve beyan edilen ödeme şekli aracılığı ile - otomatikman yenilemesine izin vermiş olur. Bu durum kullanıcının belirtilen şekilde ön uyarı vermemesi halinde gerçekleşir.

Firma Hakkındaki Şikayetler

Visa ve MasterCard para aktarımı Aduno SA aracılığı ile yapılmaktadır.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

15 yorum :