instagram hesap silme


Giderek gelişen sosyal ağ kullanıcıları arkadaşlarıyla aynı ortamlarda bulunmak için birden fazla sosyal medya hesabı kullanmakta ve hesap açmaktadır. Bu durumun sonucunda bir çok hesabı olan gerek hesap adlarını gerekse de şifreleri unutmaktadırlar. Kullanılmayan hesapların silinmesiyle bu sorunu ortadan kaldırabilir hesabınızın kötü niyetli kişilerin eline geçmesini engelleyebilirsiniz.

Sizde fotoğraf paylaşmaktan zevk duyuyorsanız, mutlaka instagram hesabı açmışsınız dır. Birden fazla hesabınız var ve hesaplarınızı azaltmak istiyorsunuz, yada artık instagram kullanmak istemiyorsunuz aklınıza ilk gelen soru İnstagram hesap silme kalıcı olarak nasıl yapabilirim. İşte bu yazımızda instagram hesabınızı kalıcı olarak nasıl silebilirsiniz, dondurabilirsiniz göstermeye çalışacağız.Öncelikle hesabınızı sildiğiniz zaman resimlerinize bir daha ulaşamazsınız bunun için resimlerinizin yedeğini almanızı öneririm.

Instagram Hesap Silme Adımları -Öncelikle hesabınızı silerseniz resimlerinizde silineceğini unutmayın, bunun için eğer instagram fotoğraflarınızın silinmesini istemiyorsanız yedek almayı unutmayın.Fotoğraflarınızı instaport.me adresini kullanarak kolay ve hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.
- Aşağıdaki  linke tıklayarak instagram hesabınızı kalıcı olarak silmek için ilk adımı atmış olursunuz.



Instagram Hesap Silme Linkihttps://instagram.com/accounts/remove/request/permanent/


- Linke tıkladıktan sonra instagram hesap silme sayfasına yönlendirileceksiniz.Bu sayfada karşınıza sizden hesabınızı neden silmek istediğinizi öğrenmek isteyen instagram anketi çıkacaktır. sizin düşüncenize uygun olan seçeneği seçerek diğer sayfaya geçebilirsiniz. 
- Linki tıkladınız zaman eğer hesap silme sayfası açılmadıysa oturum açmanız gerekmektedir. Instagram kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra tekrar yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz.
- Kullanıcı oturumu açık ise linke tıkladığınızda karşınıza hesap silme sayfası açılacaktır. Burası instagram silme işleminin gerçekleşeceği asıl sayfadır.Eğer Kullanıcı adınızı ve şifrenizi bilmiyorsanız öncelikle bunları hatırlamanız gerekmektedir.aksi takdirde instagram hesap silme işlemine başlayamazsınız.
- Da sonda (instagram sizden güvenlik gerekçesiyle tekrar şifrenizi girmenizi isteyecektir) şifrenizi tekrar girdiğinizde ve hesabımı kalıcı olarak kapat butonuna tıkladığınızda hesap silme işleminizi tamamlanmış olacaktır.
- Unutmamamız gereken hesabınızı bir kere sildiğiniz zaman; instagram'a yüklediğiniz fotoğraflarınız, resimlerin atına yaptığınız yorumlarınız, beğenileriniz, arkadaşlıklarınız kısacası her şey silinmiş olacaktır.ve tabi ki bu işlemin geri dönüşü yoktur. Hesabınızı  hiçbir şekilde aktif hale getiremeyecek ve yeniden aynı kullanıcı adıyla üye olamayacaksınız.



Instagram Hesabını Geçici Kapatma Linki:

Yada instagram hesabınızı silmek yerine aşağıdaki linke tıklayarak dilerseniz instagram hesabınızı geçici olarak kapatabilirsiniz.
  • Geçici kapatma işlemi için instagram profil sayfasına tıkladığınızda "Profili Düzenle" bölümüne geliniz.
  • Daha sonra sağ alt kısımda bulunan "Hesabımı geçici olarak kapat" linkine tıklayarak dilerseniz bir süre instagrama ara verebilirsiniz.
https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/







Not: Burada yazlan bilgiler internette aratılan instagram hesap silme arama sonucun da elde edilen bilgileri içermektedir.Hesabı silmek için her kullanıcının kendisi tarafından hesap silme başvurusunda bulunması gerekmektedir.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

60 yorum :