game of war oyna

Apple iOS işletim sistemini kullanıcıların cihazlarında çevrimiçi olarak dünya üzerindeki birçok oyuncuyla birlikte oynayabilecekleri bir strateji ve imparatorluk kurma oyunu olan Game of War - Fire Age ile büyük bir kral olma yolunda krallığınızı kuracak ve emin adımlarla zirveye doğru yol alabilirsiniz.Milyonlarca oyuncu tarafından severek oynanan bu oyunla, dünyaya egemen olmak için kendinizi acımasız savaşların içerisinde bulabilirsiniz. 

Game Of War oyununda düşmanlarınız olabileceği gibi sizinle ittifak kuracak ve saflarınızda savaşacak dostlarınız da olacaktır. Game Of War Oyunu indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.



Game Of War da ilk olarak krallığınızı inşa ederek başlayacaksınız. Oyunda zaman geçtikçe kendi askerlerinizi ve birliklerinizi yetiştirmeye başlayacak, yapacağınız görevlerle kahramanlarınızın özelliklerini ve seviyesini daha da geliştirebileceksiniz.





Game of War Oyna - Fire Age oyunu ücretsiz olarak indirmek için AppStore'ye uğramanız yeterli olacaktır.Mobil cihazlara yüklenebilen oyunda üyelik yada hesap açma işlemi olmadığı gibi daha sonra da game of war hesap kapatma işlemine de gerek kalmayacaktır. Oyunu cep telefonunuza yükledikten sonra oyuna üye olmuş sayılıyorsunuz. 


Gerçek zamanlı ortamda 32 farklı dilde diğer kullanıcılarla arkadaşlık kurarak oynayabileceğiniz oyunda savaş stratejileriniz üzerine konuşabilir veya düşmanlarınıza korku salabilirsiniz.



Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :