Skype Kaydol

Skype Nasıl Kaydolunur ve Nasıl Hesap Açılır ?

Skype ile tüm dünya ile konuşun. Ücretsiz çağrı yapın, mesaj gönderin, dilerseniz paylaşımlarda bulunun. Daha bir çok Skype avantajlarından yararlanmak için hemen Skype Kaydol sayfasının ziyaret ediniz.

Sayfayı ziyaret ettiğiniz zaman öncelikle; çok kısa olan Skype üyelik formunu doldurmanız gerekiyor. Kaydolurken nelere, dikkat etmeliyiz ve nasıl kayıt olmalıyız gelin bunu hep beraber öğrenelim. Öncelikle gelin Skype'nin bazı özelliklerini tanıyalım;



  • Her Gün Sohbet Edin; Görüntülü sohbetle en iyi arkadaşlarınıza her zaman yakın olun.
  • Dilediğinizi Paylaşın;  İşbirliğini yeni bir boyuta taşıyın. Ekranları paylaşın ve birlikte yaratın. Boyutu ne olursa olsun dilediğiniz fotoğraf ve dosyaları gönderin.
  • Cep telefonlarını ve sabit hatları arayın; Dünya genelinde ailenize ve arkadaşlarınıza ulaşın. 
  • Herkes bir arada; Arkadaşlarımızla ve ailemizle bir araya gelip hasret gidermeyi hepimiz severiz. Şimdi herkes ücretsiz olarak görüntülü grup görüşmesi yapabiliyor, üstelik çok daha kolay bir şekilde.


İşte bu birbirinde harika özellikleri kullanmak ve Skype ailesine katılmak için öncelikle; skype.com.tr
adresine gidiniz ve "Oturum Açın" Linkine tıklayınız.Daha sonra " Yeni Hesap Oluştur " linkine tıklayınız.




Bu aşamadan sonra karşınıza çıkacak üyelik hesap bilgilerinide eksiksiz bir şekilde doldurarak Skype Hesap Açma işlemini sonlandırın. Dilerseniz Facebook Hesabınızla da üye olabilirsiniz.Üye işlemini başarı ile sonuçlandırdık dan sonra; kullanmak istediğiniz Skype cihazını seçin ve indirin. Her şey bu kadar hepinize eğlenceli günler.... 




Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :